Szolgáltatások

Energetika

A legmodernebb napelem erőművek, energiatároló rendszerek teljes körű tervezése, kivitelezése kollégáink több évtizedes tapasztalatával.

Napelem erőművek tervezése, kivitelezése

Teljeskörű szolgáltatás keretében vállaljuk ipari volumenű napelem rendszerek tervezését, kivitelezését és szolgáltatói ügyintézését.

Energiatároló rendszerek tervezése, kivitelezése

Kollégáink évtizedes tapasztalatát felhasználva állunk rendelkezésre a legmodernebb energiatároló rendszerek teljeskörű tervezésére, kivitelezésére, az esetlegesen szükséges villamos infrastruktúra átalakítására.

Energetikai korszerűsítés

Energetikai auditot követően meghatározzuk azokat a fejlesztéseket, melyekkel a legnagyobb energiamegtakarítás érhető el, figyelembe véve a fogyasztási szokásokat, helyszíni adottságokat, infrastruktúrát. Az audit eredményének függvényében megtervezzük és teljeskörűen kivitelezzük az energiamegtakarítást jelentő beruházásokat.

Tervezés

Több éves tapasztalatunk, hogy egy villamos tervtől sok esetben el kell térni a megvalósítás során.  Cégünk az ún. kivitelezés-központú villamos tervezést tartja fontosnak, ami azt jelenti, hogy a kivitelezési gyakorlatot ültetjük át a tervezésbe és nem fordítva. Sőt, nemcsak a kivitelezés, hanem az üzemeltetés tapasztalatait is bele kell szőni a tervezés folyamatába, így lesz komplex, mindenre kiterjedő, minden szempontot figyelembe vevő helyes tervünk. Több évtizedes tapasztalatunk alapján elmondhatjuk magunkról, hogy ismerjük a kivitelezés és üzemeltetés során felmerülő főbb tervezési hibákat, és több esetben már sikeresen megakadályoztuk ezek felbukkanását.

Célunk a tervezés során, hogy egy nyelvet beszéljünk a megrendelővel, kivitelezővel, a felhasználóval, üzemeltetővel és a villamos biztonságtechnikai felülvizsgálóval egyaránt.

Üzemeltetés

A kivitelezés-központú villamos tervezést és az értékmaximalizált kivitelezést a szakszerű üzemeltetés teszi komplexé. Minden esetben egyedi elbírálás és felmérés után készítjük el az üzemeltetési tervet. Az alábbi részfolyamatokat látjuk el:

Kivitelezés

Ügyfeleink számára az értékmaximalizált kivitelezéstől a teljes körű prémium megoldásokig nyújtunk szolgáltatásokat a klasszikus villanyszerelés, világítástechnika és az intelligens integrált épületvezérlés területein. Fő tevékenységeink a villamosipari rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése.