Rólunk

A Ham-Bau Kft. elődjét 1981-ben egyéni vállalkozás formájában alapítottuk, amelyből 2003-ban alakult meg a vértesboglári székhelyű, budaörsi irodával rendelkező Ham-Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft. A Hamar család tulajdonában lévő vállalkozás fő profilja az épületvillamossági kivitelezés és karbantartás.

Legfontosabb célunk a hazai és külföldi megbízóinktól kapott feladatok és elvárások komplex, magas szinten való kielégítése úgy, hogy mindkét fél számára nyereséges, hosszú, bizalmi együttműködés jöjjön létre. E cél elérésére a megbízható hátteret az alábbiak jelentik.

Cégünk az ELMÜ Rt., az E.ON Hungária Rt. és az ÉMÁSZ Rt. regisztrált szakvállalkozói közé tartozik, és ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet. 

A kezdeti pár fős céget mára már egy tudatosan felépített szervezeti struktúra jellemzi, melyben a két cégtulajdonos munkáját 1 fő üzletfejlesztési menedzser, 2 főmérnök, 10 projektmenedzser, továbbá épületvillamossági tervezők, építészmérnökök, tervező asszisztensek, pénzügyi munkatársak segítik. A munkaterületeken számos művezető, villanyszerelő, segédmunkás dolgozik, a cég összlétszáma jelenleg 48 fő. Hosszútávon bevált alvállalkozóink szükség esetén 130-150 fővel képesek bekapcsolódni munkáinkba.

A cég komplex, gyártási folyamatokat optimalizáló működéséhez nagyban hozzájárul a pár éve kialakított villamosberendezés-gyártó üzem, melyben a minőségi munkavégzéshez elengedhetetlen professzionális szerszámok és berendezések segítik a szakemberek munkáját.

Fejlődésünk dinamikájának megfelelően, egyre több és nagyobb volumenű projektet viszünk végbe a legkülönbözőbb területeken (irodaházak, gyárak, ipari üzemek, oktatási-, kulturális-, és sportlétesítmények, valamint bevásárlóközpontok), amint azt a referencialistánk is mutatja.

Megrendelőink között jelen vannak a nagyobb generálkivitelező cégek, pénzintézetek, magánvállalkozások, a magánszféra képviselői, de megtalálhatóak az önkormányzatok, az állami hivatalok és az oktatási intézmények is.

Bízunk abban, hogy leendő megrendelőink között üdvözölhetjük, és elképzeléseik megvalósításához segítségére lehetünk.

Hamar Zoltán

Ügyvezető igazgató