About us

A Ham-Bau Kft. elődjét 1981-ben egyéni vállalkozás formájában alapítottuk, amelyből 2003-ban alakult meg a vértesboglári székhelyű, budapesti irodával rendelkező Ham-Bau Építőipari és Kereskedelmi Kft. A Hamar család tulajdonában lévő vállalkozás fő profilja az épületvillamossági kivitelezés és karbantartás.

Legfontosabb célunk a hazai és külföldi megbízóinktól kapott feladatok és elvárások komplex, magas szinten való kielégítése úgy, hogy mindkét fél számára nyereséges, hosszú, bizalmi együttműködés jöjjön létre. E cél elérésére a megbízható hátteret 

  • munkatársaink magas szakmai felkészültsége és több évtizedes tapasztalata, 
  • a kiterjedt, megbízható alvállalkozói és beszállítói háttér, valamint
  • az évek során megszerzett minőségirányítási rendszerek 


jelentik.

Cégünk az ELMÜ Rt., az E.ON Hungária Rt. és az ÉMÁSZ Rt. regisztrált szakvállalkozói közé tartozik, és ISO 9001:2000 szabvány szerinti minőségirányítási rendszert működtet. 

A cég és alvállalkozóinak irányítását 2 villamosmérnök, 2 villamosmérnök-asszisztens és egy villanyszerelő mester végzi. Különös hangsúlyt fektetünk a projektek műszaki előkészítésére, a megrendelő igényeit minden szempontból kielégítő ajánlat kidolgozására. A fizikai alkalmazottak létszáma 16 fő. Hosszútávon bevált alvállalkozóink szükség esetén 25-30 fővel képesek bekapcsolódni munkáinkba. 

Fejlődésünk dinamikájának megfelelően, egyre több és nagyobb volumenű projektet viszünk végbe a legkülönbözőbb területeken (irodaházak, gyárak, ipari üzemek, oktatási-, kulturális-, és sportlétesítmények, valamint bevásárlóközpontok), amint azt a referencialistánk is mutatja. 

Megrendelőink között jelen vannak a nagyobb generálkivitelező cégek, pénzintézetek, magánvállalkozások, a magánszféra képviselői, de megtalálhatóak az önkormányzatok, az állami hivatalok és az oktatási intézmények is. 
Bízunk abban, hogy leendő megrendelőink között üdvözölhetjük, és elképzeléseik megvalósításához segítségére lehetünk.

Üdvözlettel: 
Hamar Zoltán
ügyvezető igazgató